ЛЕВЕЛ 2

ЛЕВЕЛ 2

Производител:UPL
Модел: растежен регулатор
Наличност В наличност

Левел е специализиран листен препарат за бързо вкореняване и успешно презимуване с последващо оптимално развитие и усилено плододаване на рапица, бобови, тревни смески, царевица и житни култури.


ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ: 02 9434 761

Левел е специализиран листен препарат за бързо вкореняване и успешно презимуване с последващо оптимално развитие и усилено плододаване на рапица, бобови, тревни смески, царевица и житни култури.

Левел издига на качествено ново ниво метаболизма и продуктивността на растенията. Той е листноприложим препарат, който съдържа цинк, азот и микроелементи в лесноусвояема хелатна форма. Формулацията е създадена въз основа на най-съвременните научни разработки за торени и е патентно защитена.

Левел е уникален продукт, създаден за извличане на максимални добиви и печалби от земеделието.

  • Левел повишава ефективността на фотосинтезата в растенията.
  • Левел повишава концентрацията на листния хлорофил на каротиноидите.
  • Допълнително произведената енергия се насочва от растението към корените, листата и накрая към съцветието.
Приложен еднократно във фаза 2-4-ти лист на културите, но не по – късно от 6-ти лист, Левел спомага за по – доброто вкореняване, повишава студоустойчивостта и намалява риска от замръзване на третираните площи. Растенията имат по – развити корени и напролет започват по – интензивно да усвояват вода и хранителни вещества от почвата. От друга страна по-тъмно зелените им листа съдържат повишено количество хлорофил, което максимално засилва процесите на превръщане на слънчевата светлина в енергия.

Крайният резултат от употребата на Левел е усилен растеж, навременно узряване, изравнена продукция и повишени добиви.

Левел се прилага листно, когато културата е в период на активен растеж в следните дози и фази от развитието на културите:

Култура Доза Моменти на приложение
Оптимален момент Възможност за внасяне
Зимни зърнени култури, заедно с растежни регулатори 60 мл/дка 4 същински лист От начало на трети лист до края на братене
Зимни и пролетни зърнени култури 80 мл/дка Есенно-пролетно 4-ти лист средата на братене От начало на трети лист до края на братене
Рапица, бобови 80 мл/дка 4 същински лист От 2-ри до 6-ти същински лист
Лен 80 мл/дка 5 см височина 5-12 см височина
Тревни смески 80 мл/дка 4 същински лист От 2-ри до начало на братене (1-2 братя)
Царевица (т.ч. и сладка) 120 мл/дка 4 същински лист От 2-ри до 6-ти същински лист

Левел се прилага с 8-20 л/дка вода и пръскачки, позволяващи равномерното му внасяне.

Левел е физически и биологически съвместим с повечето ПРЗ, но за нови, непробвани комбинации следва да се нарави тест за смесимост и поносимост на растенията.

Преди употреба прочети и спазвай указанията на етикета.